home potovanje mehika aktualno
 
Zadnji dan v službi in pakiranje 08.06.2005
mexico: 08.06.2005 06:06 | slovenija: 08.06.2005 13:06
Z Loreno sva včeraj nadaljevala seanso pakiranja in preverjanja, če smo še kaj pozabili. Vse potrebščine sva zložila v nahrbtnike in ugotovila eno... pretežko bo!!! Sklep: Odneseva nahrbnike do Vrtojbe, tam še enkrat zloživa vse ven in preveriva, kaj lahko brez večje škode pustiva doma. Upam, da bova lahko zmanjšala težo za kakšen kilogram.
Po končanem pakiranju sva nahrbtnike tudi stehtala... zgolj za orientacijo. Ko sem na tehtnico postavil Lorenin nahrbtnik se je pokazala številka 12,3 kg, pri mojem pa 14,5! In jaz sem bil tisti, ki sem Loreni težil, da jemlje s sabo preveč stvari. Če bo mama to videla, me bo gotovo vprašala, če sem vzel tudi "palični mešalec" ;-)

Ko so bili nahrbtniki napolnjeni sva opravila tudi poskusno krožno turo pri polni obremenitvi na relaciji: dnevna soba - kopalnica - hladilnik - dnevna soba. Samo potrdilo se je dejstvo, da so nahrbtniki res pretežki in da se morava znebiti odvečne šare. Stane, bova očitno res poslušala tvoj nasvet...

Danes je zadnji dan, ko sva bila z Loreno še v službi, Marko in Mateja pa bosta delala še jutri. Zadnje ure na delovnem mestu, misli pa kar nekako uhajajo proti Mehiki.

Popoldne sledi pot do Tolmina, jutri pa v Vrtojbo, kjer se dobimo še z Matejo in Markom in se zmenimo še zadnje podrobnosti pred odhodom. V petek zjutraj bomo verjetno odrinili iz Vrtobje že okog 5. ure, saj imamo ob 8h letalo proti Madridu, vendar je potrebno biti na letališču najmanj uro in pol pred odhodom. Na letališče nas bo peljal Egon.

Naslednje oglašanje: če bo vse prav iz Mexico City-ja!
 
Mija
08.06.2005
Ti, če boste dajal na pol vso prtljago, a bodo šle na pol tut un sladkarije, ka si jih zadnjič v Sparu kupu za na pot ;-)? No ja, glede na to, da boste to najbrž bral že v Mehiki, če zdej še ni na pol, bo takrat minimalno prepolovljeno , ane? Ha ha. Pa srečno pot! Ne bi smel povedat, kdaj mate let, bom samo živčna ....
Gašper
09.06.2005
Matej, lahko bi še ekipo predstavil :)
stane
12.06.2005
Živjo, mi že imamo informacije, da ste srečno prispeli. Tukaj nič novega: 1 naročilo v spletni knjigarni in mraz. Verjetno bo tudi tokrat komunala zamujala s pluženjem. Blagor tistim, ki so v Mehiki. (A je Lorena v flisu?)
Lep pozdrav!
Stane, Erik, Maks

 
Seznam novic
od Cancuna do panina
Zadnji dnevi v Mehiki
Playa del Carmen, Cancun, Isla Mujeres
Tulum, Xel-Ha, Playa de Carmen
Merida, Chitzen Itza, Tulum
Nevihta, nocna voznja in Uxmal
Palenque Ruins
Naravne znamenitosti v okolici Palenque
Canjon Sumidero in Tuxtla
Indijanska vas Chamule in San Cristobal
Od Pacifika do San Cristobala
Na pacifiski obali
Oaxaca
Mexico City - Puebla - Oaxaca
Teotihuacan in bazilika Guadalupe
Izlet v Taxco in Torre Latinoamericano
Prvi dan v Mexico City
Potovanje od Vrtojbe do MC
Zadnji dan v službi in pakiranje
Priprave so v polnem teku
Pred odhodom

 

[ home | potovanje | mehika | aktualno ]