home potovanje mehika aktualno
 
Potovanje od Vrtojbe do MC 12.06.2005
mexico: 11.06.2005 18:06 | slovenija: 12.06.2005 01:06
Lep pozdrav vsem, tokrat iz cyber cafeja v Mexico Cityju. Vcerajsnji dan je bil za nas izredno dolg, saj smo bili na poti celih 24 ur.

Vse skupaj se je zacelo s nasim popotovanjem od Vrtojbe do letalisca v Benetke. Peljal nas je Egon z avtom od Avto Batica, za kar se mu najlepse zahvaljujemo. Na letalisce smo prisli ravno v pravem trenutku, da smo se cekirali na letalo za Madrid in potem naprej proti Mexico City-ju.

Na poti do Madrida nas je Iberia neprijetno presenetila, saj nismo dobili niti kapljice vode med poletom do Madrida. Po pristanku v Madridu smo imeli ravno prav casa, da smo se prestavili na pravi terminal. Vkrcali smo se na letalo za Mexico City. Polet je trajal vec kot 11 ur in pol, ki so se kar vlekle. Polet je bil vecino casa miren, le ko smo preleteli Ameriko med Atlanto in New Orelansom smo prisli ya kaksno urico v turbulece in nas je kar lepo premetavalo. Tudi zakljucek poleta je bil pester, saj smo nad MC padli v turbulence in je bil pristanek zelo grob.

Po pristanku v MCju nas je zadel najprej temperaturni, nato pa se kulturni sok. Iz suhega in hladnega zraku na letalu smo padli v vlazno ozracje in visoke temperature. Na letaliscu smo zamenjali denar in se s taksijem odpravili v nas hotel. Voznja do hotela je bila veliko bolj razburljiva, kot voznja z vlakom smrti v Gardalandu. Po poti smo skoraj 3x trcili, enkrat pa nas je oplazil avtobus.

Hotel je ok, razen WC ima tezave s poziranjem nasega "materila". Seveda smo po prihodu v hotel takoj popadali v postelje in zaspali. Takrat je bila ura ze 3 ponoci v Slovenij, tukaj pa komaj 20.

 
Mija
12.06.2005
Ojla ...
A pole sem se brez veze sekirala zarad leta? Je torej bolj nevarno v avtu ? ;-) Tipično! Ja, ampak oni to obvladajo, tko da nč skbet! Že v Španiji ne parkiraš prav, če ne "pobožaš" prednjega in zadnjega soseda ...
MITJA,MARU ŠKA,EGON
13.06.2005
SMO V ZELENEM VRTU, BEREMO NOVICE IN GLEDAMO SLIKE. POŠLJITE KAKŠNO BOLJ PIKANTNO.PRI NAS JE VSE OK. JEMO ČEŠNJE IN MARELICE V ZIMSKEM ČASU. IMEJTE SE LEPO IN UŽIVAJTE. POZDRAVE VSEM SKUPAJ IZ VRTOJBE OD VSEH GORKIČEV IN FAGANELOV.

 
Seznam novic
od Cancuna do panina
Zadnji dnevi v Mehiki
Playa del Carmen, Cancun, Isla Mujeres
Tulum, Xel-Ha, Playa de Carmen
Merida, Chitzen Itza, Tulum
Nevihta, nocna voznja in Uxmal
Palenque Ruins
Naravne znamenitosti v okolici Palenque
Canjon Sumidero in Tuxtla
Indijanska vas Chamule in San Cristobal
Od Pacifika do San Cristobala
Na pacifiski obali
Oaxaca
Mexico City - Puebla - Oaxaca
Teotihuacan in bazilika Guadalupe
Izlet v Taxco in Torre Latinoamericano
Prvi dan v Mexico City
Potovanje od Vrtojbe do MC
Zadnji dan v službi in pakiranje
Priprave so v polnem teku
Pred odhodom

 

[ home | potovanje | mehika | aktualno ]